Kesihatan Itu Kekayaan

Tuesday, May 6, 2014

Shaklee:Set Subur Mudah Hamil

Shaklee:Set Subur Mudah Hamil
BERTAHUN2 tunggu kehadiran cahaya mata!!
Set kesuburan shaklee TERBUKTI membantu CEPAT HAMIL!
Set kesuburan shaklee untuk wanita mengandungi Vitalea, B Complex, Vita-C, alfalfa dan GLA Complex.
✔ Manakala set kesuburan shaklee untuk lelaki mengandungi Vita Lea, B complex, Vita C dan Zinc Complex.
✔ Multivitamin dan Multimineral (Vita Lea) membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan oleh tubuh. Pendekatan ia memenuhi ruang-ruang kosong dalam tubuh kita di mana mungkin kita tak cukup vitamin/mineral dari diet kita. Jadi bila badan dah cukup nutrien, pasti ia dapat berfungsi dengan lebih cekap.
✔ Vitamin B Complex penting terutama untuk mereka yang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan bagi mengelakkan bayi mengalami spina bifida.
✔ Vita C pula untuk pembinaan dan pemulihan sel.
✔ Alfalfa untuk wanita membantu dalam hal-hal organ kewanitaan dan menyelesaikan masalah seperti keputihan dan sebagainya.
✔ GLA Complex membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antaa kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub falipio sehingga 5 hari.
✔ Zinc pula membantu menguatkan sperma.
Gabungan nutrien di atas memberikan ada harapan untuk menimang cahaya mata.. Jangan lupa berdoa pada Tuhan agar dikurniakan anak. Yang penting, harus jangan berhenti berusaha & berharap pada-Nya.
Info Pembelian
Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat.
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam Perdana, Bertam Putra, Bertam Indah  ,Butterworth,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya
Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor:830029
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: VitaminsihatcantikPosted via Blogaway