Kesihatan Itu Kekayaan

Tuesday, May 6, 2014

Shaklee:Performance Drink Teman Baik Seisi Keluarga

Assalamualaikum
Sharing hati ini ialah 1 Produk Terbaik Shaklee yg diminati ramai dan kini menjadi teman baik ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak serta para suami yang inginkan Tenaga berpanjangan.
PERFORMANCE DRINK SHAKLEE : MEMBERI TENAGA DAN BAGUS UNTUK IBU YANG HAMPIR NAK BERSALIN ?
===========================================
Ibu sedang menantikan kelahiran?Berdebar dan risau tiada tenaga mahu bersalin?Anda patut cuba PERFORMANCE DRINK SHAKLEE ..Memberi tenaga yang berpanjangan kepada anda sepanjang proses kelahiran!
khasiat dan kebaikan PERFORMANCE DRINK SHAKLEE
1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
5. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
6. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.
Info Pembelian PERFORMANCE DRINK SHAKLEE
Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:

Penghantaran Shaklee Penang ,Shaklee Kedah , Shaklee Perlis ,Shaklee Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Saya adalah  Pengedar Shaklee Kepala Batas,Pengedar Shaklee Sungai Petani,Pengedar Shaklee Bertam ,Pengedar Shaklee Butterworh,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam ,Pengedar Shaklee Seberang Jaya


Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Bertam, Pengedar Shaklee Penang,Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Bertam, Pengedar Shaklee Penang, Pengedar Shaklee Seberang Jaya, Pengedar Shaklee Bertam Indah,Pengedar Shaklee Bertam Perdana ,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam,Pengedar Shaklee Tasek Gelugur,Pengedar Shaklee Penaga


♥ Shaklee Independent Distributor:830029
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik