Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, May 23, 2014

SHAKLEE-KENAPA VIVIX SHAKLEE MAHAL SANGAT?

Assalamualaikum w.b.t.
Ramai yg PM saya bertanya kenapa mahal???? Ok mari saya cerita Vivix ni Minuman Botani Anti-Penuaan yang terbaik.. Ramai yang tak meragui khasiat dan kebaikan Vivix sebab ia sudah terbukti berdasarkan lambakan testimoni 'REAL' daripada blog  blog ramai pengedar shaklee.
Tapi bila sebut je harga semua terbeliak bijik mata. Kenapakah??
Kepada mereka yang belum tahu, Harga Runcit Vivix Shaklee ialah RM475 bagi Semenanjung Malaysia dan Sabah/Sarawak.
VIVIX Mahal tak?? Tak kan??
Sebenarnya tak adil mengatakan Vivix mahal berdasarkan harganya semata. Anda mesti kena tengok bahan-bahan dan ramuan utama Vivix, lepas itu anda kena tengok pulak bagaimana Vivix ni bertindak ke atas tubuh terutamanya ke atas sel-sel dan DNA yang 'sakit'.
Vivix adalah sirap yang kaya dengan resveratrol iaitu polifenol tumbuhan yang sangat berkuasa. Dalam Vivix, resveratrolnya diekstrak daripada tumbuhan 'mahal' dan susah dijumpai seperti anggur muskat dan Knotweed Jepun. Selain itu, ia juga kaya anti-oksidan  yang mana antioksidan berfungsi menghambat radikal bebas perosak sel dan boleh melawan sel kanser!
Selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, maka hasil gabungan ramuan utama Vivix iaitu anggur liar muskat (yang ada 20 kromosom), elderberries, purple carrot dan Knotweet Jepun, maka terhasillah Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel dengan
melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA!mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaanmenggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam selramuan Vivix sendiri adalah 10kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products)Diulangi, peringkat DNA!!! Iaitu benda yang paling paling paling asas dalam tubuh manusia.
Untuk pengetahuan anda juga, produk Shaklee, seperti juga Vivix juga telah melalui ujian klinikal oleh pihak ketiga. Ini bermakna sesiapa pun nak buat ujian ke atas produk Shaklee dialu-alukan. Comoany Shaklee saya begitu yakinkan? Jadi produk Shaklee tidaklah di 'claimed' bagus oleh Shaklee sendiri melainkan oleh pihak ketiga yang membuat ujian tersebut.
Lagi best, tagline Vivix ''25 TAHUN LEBIH MUDA'' juga adalah atas hasil ujian pihak ketiga (third party) tersebut.
Jadi, bagi menjawab soalan kenapa Vivix Shaklee mahal sangat, anda pertimbangkan jawapan ini:
1. Ramuan2 Vivix memang 'mahal', susah didapati, semulajadi dari alam, bebas bahan kimia.
2. Penyelidikan bertahun-tahun oleh para saintis
3. Kuasa tindakan 4 mekanisme penuaan tahap sellular a.k.a tahap DNA
4. Ujian klinikal juga keatas ramuan-ramuan utamanya yang 4 jenis itu.
5. Eksklusif maknanya tiada dua atau tiga yang seperti ini. EKSKLUSIF!
6. Sangat mudah diserap oleh tubuh dan memberi kesan
7. Kesan anti-penuaan iaitu:- membantu melindungi DNA, membantu impak positif pembinaan  genetik dan penuaan sel, menggalakan penghasilan mitokondria penjana tenaga dalam sel, menggalakkan pertambahan jangka hayat sel, meningkatkan tenaga sel.
8. Manfaat lain:- menggalakkan kesihatan dan hidup sihat, menyokong kesihatan sistem imun, antioksidan bertindak melawan radikal bebas,  menyokong kesihatan otak dan kognitif, menyokong kesihatan jantung dan kardiovaskular, menyokong kesihatan sendi, meningkatkan tenaga fizikal, mengekalkan kesihatan usus.

10. Saya memang mengesyorkan Vivix Shaklee untuk sesiapa sahaja yang pentingkan kecantikan, kesihatan dan kecergasan. Lebih-lebih lagi jika anda sendiri atau ahli keluarga ada menghadapi masalah kesihatan. Highly recommended!
Wow! Feeling 25 years more younger and more healthier!! Sape tak suka?? Sebab itu sebenarnya harga Vivix tak mahal pun malah berbaloi-baloi!


Apa yg anda akan rasa???

sihat seperti 25  tahun yang lalu
muda seperti 25 tahun yang lalu
cergas seperti 25 tahun yang lalu
cantik seperti 25 tahun yang lalu
bertenaga seperti 25 tahun yang lalu

Testimoni 1
Testimoni 2

Testimoni 3


Mengapa mesti memilih VITAMIN SHAKLEE 
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986
COD Shaklee Kepala Batas, COD Shaklee Bertam, COD Shaklee Bukit Mertajam, COD Shaklee Sungai Petani,COD Shaklee Butterwoth, COD Shaklee Seberang Jaya,COD Tasek Gelugur, COD Penaga 
PM kami disini ➜
EMAIL : winawellness@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan
www.winawellness.com

#shakleebertam #Shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani
#shakleebukitmertajam #pengedarshaklee#Shaklee Tasek Gelugor#shaklee penaga
#shakleemalaysia