Kesihatan Itu Kekayaan

Wednesday, May 21, 2014

Cara bersihkan kotoran degil dgn Basic H

Pencuci Ajaib Serba Guna

Saya adalah ibu yg selalu hadapi masalah mencuci baju sekolah anak anak yang selalunya kotor dibahagian kolar baju..Pening kepala dibuatnya kan memikirkan cara untuk putihkan baju sekolah anak-anak .

Jadi saya pilih Basic H utk mencuci kotoran degil pada pakaian anak-anak,biasanya kotoran degil seperti calitan chocolate, tumpah susu , air ribena , kuah kari dan pelbagai lagi. kalau basuh tangan mcm biasa mmg susah nak tanggal . Selepas direndam dlm air yang mengandungi BASIC H semalaman, keesokan pagi nya kotoran degil HILANG..bestt sungguhhh! tak perlu menyental teruk2x ..jimat tenaga. yang paling BEST IALAH BAJU RENDAMAN TIDAK BERBAU BUSUK!! semenjak saya kecil sampai la saya jadi mak orang, saya tak pernah lagi jumpa bahan cleaning yang kalau kita guna tiada bau, cuba anda check bahan pencuci mana yang tiada bau? hakta clorox pon ada bau nya yang tersendiri. Betul basic H tu mmg tiada bau wangi mahupun bau busuk . Jadi air rendaman baju walaupon ditinggalkan semalaman baju anda tidak berbau busuk.berbeza kan dgn pencuci lain??? Ini kerana BASIC H dibuat dengan ramuan vitamin2 dari bahan semulajadi. Tiada bahan chemical yang mengeluarkan bau .

Anda nak tahu tak ada 8 Perbezaan Shaklee Basic H dengan pencuci lain. 

1)Selamat  
2)Tidak bertoksik  
3)Tanpa gas beracun
4) Tanpa bahan kimia berbahaya   
5)Tanpa bahan pewangi
6) Lembut pada tangan
7) pH seimbang
8 Tanpa klorin


LAGI BEST sebotol Basic H  TAHAN LAMA, dah 6 bulan saya guna separuh pun tak habis,rasanya baru 1/10 ..sebab guna beberapa titis dapat satu baldi.. dah tu sampai bila nak abis?? 
Basic H, Pengedar Shaklee Bertam, Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Penang, Testimoni Basic H, Pengedar Shaklee Bukit Mertajam, Basic H jimat dan tahan lama

JADI SANGAT JIMAT UNTUK WANG ANDA DAN TAHAN LAMA.

Basic H, Pengedar Shaklee Bertam, Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Penang, Testimoni Basic H, Pengedar Shaklee Bukit Mertajam, Basic H jimat dan tahan lama

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda seperti maklumat dibawah

Saya adalah  Pengedar Shaklee Kepala Batas,Pengedar Shaklee Sungai Petani,Pengedar Shaklee Bertam ,Pengedar Shaklee Bertam Perdana, Pengedar Shaklee Bertam Putra ,Pengedar Shaklee Butterworth,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam ,Pengedar Shaklee Seberang Jaya.