Kesihatan Itu Kekayaan

JADI AHLI SHAKLEE

Siapa berminat nak menjana pendapatan daripada rumah? Kesihatan diri lebih baik, pendapatan lebih Baik! Modal serendah RM75. Bimbingan disediakan bersama kumpulan yang sangat hebat! 
Berapa kos Join Member Shaklee ni?
 Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit
Saya pemalu, saya tak pandai nak jual-jual dan terangkan tentang produk nie..
 Ingin tahu tak.. kebanyakan dari kami, semuanya pemalu.., saya pun pemalu dan saya pun bukan student business.. so semua itu bukan alasan..yang penting usaha untuk berjaya.
(anda akan dapat bimbingan dr kami)
Join Shaklee nie kena cari orang ke?
Saya bermula dengan makan sendiri dan jual produk je, tak cari ahli pun, shaklee dah beri bonus yang bnyak untuk kami, TETAPI bila anda dapat ahli, itu adalah BONUS untuk anda!!!
Orang kata MLM kene buat loan..betul ke?
 Yang itu saya kurang tahu..  yang saya tahu group kami tidak ada konsep HEAD-HUNTING atau membeli pangkat.. saya hanya bermula dengan mengeluarkan modal RM65 sebagai ahli, bila ada order saya direct payment online(transfer) ke HQ @ Branch Shaklee, semua HQ @ Branch Shaklee yang uruskan,senang kan..(hanya transfer payment,call,bg order and pos alamat mana) DONE!
Betul ke MLM ni kaya kan orang atas??
 Tidak betul.. sebab dalam sistem SHAKLEE siapa yang buat dia akan dapat.. anytime downline boleh je break upline. anytime downline boleh naik dulu dari UPLINE. TAPI yang penting MASTI ada kemahuan..
Ingin bersama-sama kami.. Jangan malu dan segan. Jom kita berubah kepada kehidupan yang lebih selesa. 
PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI PETANI KEDAH, BERTAM , KEPALA BATAS (PULAU PINANG)
ASSALAMUALAIKUM...
Saya, SITI NORWINA BINTI MOHD HADIN ID 830029 merupakan PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di sekitar BERTAM (Bertam Indah, Bertam Perdana, Bertam Putra), KEPALA BATAS (PULAU PINANG), SUNGAI PETANI KEDAH Malaysia.
Sekiranya anda memerlukan supplemen semulajadi bagi IBU MENGANDUNG, IBU BERPANTANG,IBU MENYUSU, KESUBURAN, KEINTIMAN, KECANTIKAN KULIT, dsb, anda bolehlah menghubungi saya seperti berikut :


CALL/SMS/WHATSAPP : 012-3466986

Konsultasi PERCUMA bila anda membeli dengan saya  serta AKSES KE GRUP Fb KHAS untuk pelanggan.
Pos 1Malaysia  melalui POSLAJU, Gdex, Citylink...
Produk Shaklee..Sentiasa Selamat, Sentiasa
Berkesan, Semulajadi dan Halal


Hubungi saya sekarang!!!
Your Best Shaklee Distributor :)