Kesihatan Itu Kekayaan

Tuesday, February 11, 2014

Vitamin yang selamat untuk sekeluarga

SET FAMILY WELLNESS

" Anda sering letih, lesu ketika bekerja, perlu tenaga tambahan ? "
"Masih mencari Vitamin Terbaik Halal,Selamat dan Berkesan ?"


Shaklee Family Wellness Set pastinya pilihan terbaik untuk anda dan keluarga anda. Suami, isteri, anak, mak, ayah, semua boleh makan. Tiada apa yang lebih membahagiakan atau menggembirakan selain diri sendiri serta keluarga hidup sihat dan ceria sepanjang masa, terutamanya anak-anak dan ibu bapa tersayang. Kenapa Shaklee? Kerana produk Shaklee terbukti SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN selama lebih 50 tahun .

Antara kebaikan Shaklee Family Wellness Set adalah :-

1. Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
2. Membantu seisi keluarga rasa lebih bertenaga
3. Menguatkan sistem imun anda
4. Membekalkan kesihatan kulit , rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat

Jom kita tengok apa yang terkandung di dalam set ini dan manfaatnya secara ringkas.
  

Set Family Wellness
1.ESP Energizing Soy Protein 850g = RM150
2. Vitalea Multivitamin 120bj = RM88.75
3. B Complex 120bj = RM53.75
4. Vitamin C Sustained Release 500mg 180bj = RM92.50
atau
Vitamin C Chewable 100mg 90bj = RM37.50
**Sila hubungi saya untuk harga istimewa


Energizing Soy Protein (ESP)

Membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh. Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian, serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.

Vitalea (Multivitamin)

Merupakan multivitamin yang dilengkapi dengan 12 jenis vitamin dan 7 jenis galian yang diperlukan oleh tubuh. Mereka yang mengalami tekanan darah rendah akibat kekurangan zat besi adalah digalakkan mengambil 2 biji vitalea setiap hari untuk mengatasi masalah ini.

Vitamin C

Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli. Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release dimana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan, memandangkan vitamin C merupakan vitamin larut air yang mudah musnah, Sangat penting untuk pembentukan kolagen, sistem imun badan, bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit. Disyorkan mengambil 2 biji vitamin C yang dipatah dua sekiranya badan terasa seperti hendak demam.

B-Complex

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan badan. Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) disamping memberi ketenangan kepada tubuh. Disebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan. Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma, tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam.

Siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Family Wellness Set adalah set yang sesuai untuk semua. Anda boleh memilih untuk membuat tambahan vitamin lain mengikut keperluan anda.
Jika anda IBU MENYUSU : Add-on Alfalfa dan Ostematrix
Jika anda IBU HAMIL : Add-on Ostematrix dan Omega Guard
Jika anda ada PERMASALAHAN KULIT : Add-on Vitamin E, GLA  dan Zink

Jika anda IBU BERPANTANG : Add-on Zink

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan??
Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 830029]
Contact No : 012-3466 986
Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: VitaminSihatDanCantik