Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, February 7, 2014

Vitamin untuk Hilangkan letih lesu seharian bekerja

Assalamualaikum 
Alhamdulillah hari nak share 

Info :
Pada tahun 1915, Dr Forrest C.Shaklee telah berjaya mencipta Vitalea(multivitamin n mineral) dgn nama Vitalized Minerals.
Beliau telah menggabungkan kedua perkataan itu menjadi : Vita-Min. Itulah perkataan VITAMIN yang kita gunakan hari ini

Gmbr : Shaklee Vitalea 98 tahun lepas.


 

❁ Info ❁

VitaLea Shaklee akan menjalani LEBIH daripada 340 ujian kualiti bagi memastikan keberkesanan dan keselamatan sebelum ianya dipasarkan.



ADAKAH SITUASI INI BERLAKU PADA ANDA ???

  • Letih lesu selepas seharian bekerja?
  • Balikkerja rasa nak baring je, tak boleh dah nak buat kerja rumah ke, nak study ke..otak tak boleh nak fokus dah!
  • Tahu tak itu disebabkan kekurangan nutrisi dan khasiat yang sepatutnya tubuh kita perolehi bagi menampung aktiviti tubuh seharian.

VITALEA (multivitamin) telah memberikan manfaat kepada ramai orang termasuk saya sendiri dalam mengatasi masalah letih lesu.

Ujian klinikal membuktikan pengambilan VITALEA selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Tak lah selalu sangat demam/selsema kan

Ia adalah pelengkap nutrisi harian. Anda tidak perlu bimbang dengan persoalan terlebih nutrien, kerana nutrien seharian yang kita dapat dari makanan adalah tidak lengkap disebabkan pelbagai faktor. Di sini VITALEA memainkan peranan sebagai pelengkap.

VITALEA telah dipilih oleh Center For Science Di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTIVITAMINS di dalam Public Interest.



[✔] Merupakan multivitamin pertama dicipta di dunia iaitu sejak 1916.

[✔] Asalnya dikenali sebagai "Vitalized Mineral" dan disingkatkan kepada "Vita-min" - dari sini lah perkataan "vitamin" berasal!

[✔] Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran & buahan, 12 vitamin & 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

[✔] Tablet vitalea disaluti oleh serbuk nutrisi - spirulina.

[✔] Dihasilkan berdasarkan 7 ujian klinikal. Tidak semua jenama ada ujian klinikal, tapi SHAKLEE ada, memang tidak perlu diragukan kualiti, keberkesanan dan keselamatannya.

[✔] Dirormulasikan dengan komprehensif & sangat seimbang. Juga diperkayakan dengan zat besi, yang merupakan komponen penting darah kita.

[✔] Dihasilkan dengan kaedah terkini & teknologi 'Ekspo-tab". Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

[✔] Ia diformulasikan daripada bahan semulajadi sahaja.

[✔] Kalau malas ambil banyak jenis vitamin, ambil VITALEA sebiji sehari sudah mencukupi.


TESTIMONI 


=================
✺ Manfaat Utama Vitalea ✺
=================

✎✎ Penambahan tenaga segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh & kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek kerjaya, pembelajaran mahu pun kerja seharian.

✎✎ Pelengkap nutrisi - kekurangan pelbagai vitamin & mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, atau bahan mentah yang telah hilang khasiatnya semasa proses memasak/mengangkut/menyimpan dan lain-lain.

✎✎ Metabolisme - sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.

✎✎ Elemen penting pada sel tubuh - menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses tumbesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon serta menjaga kesihatan tirioid.

✎✎ Melindungi organ - melindungi fungsi buah pinggang, jantung & hati.

✎✎ Keupayaan sistem reproduktif - kesuburan tubuh.


➳ ➳ ➳ Berita baik!! VITALEA yang sebotol mengandungi 120 tablet dan tahan selama 4 bulan


Info Pembelian

Mengapa mesti memilih SHAKLEE 
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986
COD Shaklee Kepala Batas, COD Shaklee Bertam, COD Shaklee Bukit Mertajam, COD Shaklee Sungai Petani,COD Shaklee Butterwoth, COD Shaklee Seberang Jaya,COD Tasek Gelugur, COD Penaga 
PM kami disini ➜
EMAIL : winawellness@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan
www.winawellness.com
#shakleebertam #Shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani
#shakleebukitmertajam #pengedarshaklee#Shaklee Tasek Gelugor#shaklee penaga
#shakleemalaysia