Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, July 12, 2013

NAK CANTIK DAN SUBUR CARA MUDAH & JIMAT?

NAK CANTIK CARA MUDAH & JIMAT??? TAK PERCAYA?? MARI SAYA SHARE KISAH SAYA

“Dulu, muka saya memang mudah sangat-sangat ditumbuhi jerawat, dah lah berminyak, kusam pula tu…jerawat makin menjadi-jadi ketika time period nak datang. Sebelum ni pelbagai produk saya dah cuba dari harga yg murah ke harga yang beratus-ratus. Ternyata rawatan dalaman amat perlu selain penjagaan luaran.Hajat di hati nak balik raya tahun tu dengan wajah berseri-seri tanpa jerawat & parut…..Berjayakah saya??? SURPRISE!!!!! Memang puas hati…….jerawat clear, kulit muka dah tak berminyak & yang paling best ramai yang menegur muka nampak berseri-seri & lebih cerah– Glowing gitu… Produk yang selamat, semulajadi ,berkesan & baik untuk kesihatan harus dikongsi bersama”- RINA

Jadi tunggu apa lagi??? Grab secepat mungkin sementara offer dibuka & masih ada masa lagi untuk anda pulang beraya dengan wajah yang berseri-seri. Dapatkan harga terbaik dari saya :


==========================================

 RINGKASAN KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE:

 Wanita muda 20an
++++Setiap hari adalah hari menggembirakan++++

Mengembalikan kitar haid yang normal

Melegakan sakit ketika datang haid

Mengekalkan kulit yang sihat & mengurangkan jerawat

Wanita 30 - 40an
++++Penyelesaian kecantikan yang menyeluruh++++

Mengurangkan eczema

Memperbaiki kulit tumit kaki yang merekah

Melegakan kulit kepala yang gatal

Memperbaiki rambut yang kering dan rosak

Menguatkan kuku yang rapuh & mengelupas


Wanita 50an ke atas
++++Menerima perubahan usia dengan baik++++

Mengurangkan simptom putus haid seperti panas badan,perubahan mood & masalah tidur

Melegakan sakit sendi

Memperbaiki kulit yang kering

Mengurangkan garisan halus & kedutan untuk kulit tampak lebih muda

Kesimpulannya, GLA memang terbaik untuk kecantikan kulit wajah, rambut yang berkilat & bersinar, kuku yang cantik, kulit badan yang sihat serta keselesaan perut pada setiap kali datang bulan(period pain), period tidak teratur .Kalau tak percaya, anda harus mencubanya. Dah ramai yang dapat kesan positif hasil daripada pengambilan GLA Complex.
GLA juga sesuai untuk wanita yang ingin hamil. Alhamdulillah ramai yang berjaya hamil apabila mencuba GLA Complex ini.

tips kecantikan ,hilangkan parut,kulit putih dan anjal,awet muda,vitamin mencerahkan kulit,vitamin kesuburan,vitamin untuk kurus,vitamin untuk cantik,vitamin untuk kulit cantik,vitamin untuk kulit putih

************************************************
Ringkasan Kebaikan Vitamin E :

Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
Anti oksidan.
Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil(pengambilan sebelum hamil).
Menyelesaikan masalah kelesuan.
Mengurangkan risiko parut yang besar.
Merendahkan kadar kolesterol.
Membantu mencegah kanser.
Merendahkan risiko katarak

✪✪✪✪PERBEZAAN ANTARA VITA E SHAKLEE & VITA E BIASA DI PASARAN:
~ Vitamin Sintetik : Pada label ada huruf 'l' (ini bermakna sumber tiruan atau sumber kimia)
~ Kebiasaan jenama lain tanpa selenium.Jadi fungsi vitamin E tidak dapat diserap oleh badan , ini akan menyebabkan toksik kemudian hari dan penyebab kepada wujudnya abnormal sel dalam badan untuk jangka panjang. ✪✪✪✪

Gejala – Gejala Kekurangan Vitamin E :

Anemia (kurang bilangan sel darah merah atau haemoglobin)
Masalah berkaitan system pembiakan
Susah mengandung
Senang keguguran
Tanda penuaan pada kulit (age spots)
Katarak
Meningkatkan keintiman pasangan suami isteri
Rambut kering & gugur
Kelemahan otot (myopathy)
Luka lambat sembuh
Kebas kaki (cramps)
Penyakit berkaitan usus
Merawat enjakulasi awal
Memelihara kesihatan prostat

TESTIMONI 1
tips kecantikan ,hilangkan parut,kulit putih dan anjal,awet muda,vitamin mencerahkan kulit,vitamin kesuburan,vitamin untuk kurus,vitamin untuk cantik,vitamin untuk kulit cantik,vitamin untuk kulit putih
TESTIMONI 2

tips kecantikan ,hilangkan parut,kulit putih dan anjal,awet muda,vitamin mencerahkan kulit,vitamin kesuburan,vitamin untuk kurus,vitamin untuk cantik,vitamin untuk kulit cantik,vitamin untuk kulit putih

Info Pembelian

Mengapa mesti memilih SHAKLEE 
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986
COD Shaklee Kepala Batas, COD Shaklee Bertam, COD Shaklee Bukit Mertajam, COD Shaklee Sungai Petani,COD Shaklee Butterwoth, COD Shaklee Seberang Jaya,COD Tasek Gelugur, COD Penaga 

PM kami disini ➜
EMAIL : winawellness@gmail.com

Kesihatan Itu Kekayaan
www.winawellness.com

#shakleebertam #Shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani
#shakleebukitmertajam #pengedarshaklee#Shaklee Tasek Gelugor#shaklee penaga
#shakleemalaysia