Kesihatan Itu Kekayaan

Sunday, September 25, 2011

7 Sebab Kenapa Mesti Menjadi Ahli Shaklee

Salam sayang semua..hari nak cerita apa yang menjadikan saya tertarik untuk menjadi ahli keluarga shaklee..smg 7 sebab ini ini akan turut membuka mata anda untuk rasa:-
a) gembira kerana anda punyai income ditengah bulan
b) dapat makan vitamin  secara percuma
c) tiada stress,
d) punya masa untk family,
e) tak perlu pening kepala nak attend meeting,
f) tak perlupun jumpa orang dan kadang2 terpaksa tebalkan muka bila ditolak
g) tidak akan hilang kawan bila mereka tahu anda terjebak dlm bisnes MLM

Apa yang kita perlu buat ialah cuma:-

 kita hanya mempromosikan TRIAL PACK.. kebiasaan mereka yg mengambil Trial Pack pasti ambil FullPack menggunakan ID saya 830029.....

sbb tu saya akan cadangkan agar anda perlu ada ID sendiri...boleh je guna ID saya tiada masalah..tapi sayalah yg collect point..sayalah yg dapat cash back dari SHAKLEE..hehe. ...(org yg bli Trial Pack,tak dpt ape2 point dari Shaklee ye.....sbb SHAKLEE takde trial pack..heheh..)...ni saya nak share soalan2 dari mereka ttg keahlian / membership SHAKLEE

BERAPA MEMBERSHIP FEE?...
registration fee cuma RM 65 (comes with kit,product catalog,etc) ..kalau nak jadi member free..beli barang2 lebih dari 200UV then boleh register as free...SETAHUN SEKALI KE KENE BAYAR FEE NI?tak perlu bayar setiap tahun.. *tp kene byr rm20 setiap 2thn utk magazine

POINT SHAKLEE TU BOLEH REDEEM DAPAT APA?
takde redeem barang2 ni...tapi diberi cash back….after kumpul certain2 point that month…dia akan calculate dan berikan kita  reward dlm bentuk cash(RM)

SHAKLEE ADA VITAMIN JE KE?
Shaklee bukan ada vitamin2 je,tapi ada home care product(laundry,dishwash,softener),air filter,water filter...tetapi CORE product shaklee adalah vitamin....(most of the product saya dah try..and mmg bestttttt....cuma belum habih share kat blog je....hehe)

APA LAGI KELEBIHAN?
dapat purchase barang2 shaklee 15% lagi murah (all this while..org tu member or tak member,kalo dgn saya mmg saya kasi harga member je pun)..tapi kalau ade ID sediri kan senang..bleh share dgn famili,kawan2..

KENE MAINTAIN POINT BERAPA SETIAP BULAN?
 kalau anda sekadar consume utk diri sendiri dan famili..takpayah nak runsing2 maintain2 point..melainkan anda mmg berazam nak buat bisnes..haa..tu lain cerita.. if not..makan je lah.

BUAT  APA JADI MEMBER...SAYA TAKNAK BERNIAGA.SAYA NAK MAKAN JE....

kalau  rasa nak consume je,taknak buat bisnes..pun takpe..consume jerla...takda sape pakse buat bisnes..hehehe..tp mcm saya ckp tadi bila ada ID sendiri,boleh gune utk sendiri dan famili..kumpul point dapat cash back dari SHAKLEE.....let say..kite beli2 barang ..kita beli,kwn2 kita beli,family kita beli…alih2 point kita ada 600....then next month automatik Shaklee kasik balik rm200..(lebih kuranglaa..ada formulanya)... okayla kan..sapa nak bagi?.bukan kita pulun cari org..cume share dgn kawan2..dapat cash back tu..suke hatilah nak beli apa pun…or at least cover budget beli supplemen takdela usik duit gaji..

KALAU TAK BELI APE2 BULAN TU..MATI TAK KEAHLIAN SAYA?
..tak mati pun..tak wajib pun beli ape2 setiap bulan...

Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik