Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, April 17, 2015

PENTINGNYA TUKAR JENAMA VITAMIN ANDA

PENTINGNYA TUKAR JENAMA VITAMIN ANDA 

Tukar Jenama mampu Menukar Kehidupan Anda

Satu penemuan kajian terbaru yang dijalankan oleh gabungan pengkaji daripada UC Berkely School of Public Health terhadap pengguna suplemen dalam jangkamasa panjang menunjukkan mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil multivitamin lain ataupun yang tidak mengambil suplemen langsung.

Pengguna Shaklee dalam jangkamasa yang panjang menunjukkan paras yang lebih rendah bagi penanda aras untuk kesihatan jantung, disokong oleh Pertubuhan Jantung Amerika.:


Peluang Perniagaan Shaklee, Pengedar Shaklee Bertam, Pengedar Shaklee Kepala Batas,

1) 33% paras trigliserida lebih rendah
 - lemak berbentuk kimia yang terdapat di dalam tubuh manusia dan makanan digelar trigliserida. Paras trigliserida yang rendah terbukti dapat menyokong kesihatan jantung.

2) 11% nisbah jumlah kolesterol lebih rendah berbanding kolesterol HDL
 - HDL kolesterol membantu menyingkirkan kolesterol 'jahat' dalam darah. Nisbah jumlah kolesterol yang rendah berbanding HDL kolesterol terbukti dapat menyokong kesihatan jantung.

3) 59% paras protein C-Reaktif lebih rendah
- Protein C-Reaktif (CRP) terdapat di dalam darah dan menjadi pengukur tindakan tubuh terhadap tekanan biologi. Paras Protein C-Reaktif yang lebih rendah boleh meningkatkan kesihatan jantung.

4) 33% paras homocysteine lebih rendah
- Homosisteina adalah sejenis asid amino yang dihasilkan dalam tubuh secara semulajadi. Paras Homosisteina yang lebih rendah di dalam darah dapat menyokong kesihatan jantung pada tahap optimum.

Kajian menunjukkan yang mengenalpasti kualiti tahap kesihatan bagi sesetengah penyakit menjadi penanda terbaik untuk kesihatan masa depan di mana 8 daripada 10 pengguna Shaklee yang diuji menunjukkan kesihatan mereka meningkat dari "Amat Baik" ke "Cemerlang".

Kejayaan Shaklee dalam membantu kesihatan penbdudk Malaysia amat membanggakan. Kesihatan yang baik amat penting untuk kita semua menjalani aktiviti seharian dengan lebih baik 
KESIHATAN ITU KEKAYAAN 

Mengapa mesti memilih SHAKLEE 
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986
COD Shaklee Kepala Batas, COD Shaklee Bertam, COD Shaklee Bukit Mertajam, COD Shaklee Sungai Petani,COD Shaklee Butterwoth, COD Shaklee Seberang Jaya,COD Tasek Gelugur, COD Penaga 
PM kami disini ➜
EMAIL : winawellness@gmail.com

Kesihatan Itu Kekayaan
www.winawellness.com
#shakleebertam #Shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani
#shakleebukitmertajam #pengedarshaklee#Shaklee Tasek Gelugor#shaklee penaga
#shakleemalaysia