Kesihatan Itu Kekayaan

Sunday, June 16, 2013

Pengedar Sah Shaklee Penang

Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Tak Kenal Maka Tak Cinta !!!!

Saya  Norwina, Shaklee independent distributor  Pulau Pinang/Penang  ID no 830029…COD area Seberang Perai Utara(Kepala Batas,Bertam Penaga ),Seberang  Perai Tengah (Seberang Jaya,Bukit Mertajam,Bandar Perda  ) Juga di Kawasan Sg Petani Kedah
Shaklee Kedah ,Perlis,Perak

Sekiranya diluar kawasan COD, saya akan pos melalui Poslaju/Gdex/Nationwide

Jika anda mementingkan kesihatan dan kecantikan dalam masa yang sama, sudah tentu anda memilih SHAKLEE.. Selama lebih 50 tahun sejak tahun 1956, Shaklee memastikan produk-produk kesihatan terunggulnya adalahTerjamin 100% Semulajadi, Selamat dan terbukti Berkesan kepada anda dan keluarga tersayang.

Setiap tahun Shaklee melaburkan sejumlah wang yang besar dalam membuat kajian dipelusuk dunia untuk mencari ramuan asli semulajadi. Setiap ramuan yang ditemui menjalani lebih 350 kajian keselamatan & kesihatan. Shaklee meneruskan kajian terhadap lebih 80,000 ujian berkualiti termasuk ujian-ujian klinikal setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap produk keluarannya.
Contact saya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang Vitamin Hebat ini dan Sekiranya anda membeli, anda akan dapat consultation percuma dari saya

JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE
Yours Shaklee Independent Distributor
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 830029]
Contact No : 012-3466 986
Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: KedaiVitamin Sihat&Cantik
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share


'Sharing Is Caring'