Kesihatan Itu Kekayaan

Thursday, October 25, 2012

Women’s Health Set:Kesihatan Wanita OPTIMUM WANITA


Selamat Pagi semua...Hari nie Mama Ina nak perkenalkan lagi Satu Rangkaian Produk dari Shaklee yang telah ramai membantu wanita menjalani hidup yang lebih sihat dan bertenaga

Kesihatan amat penting bagi seorang wanita kerana mereka memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan keluarga. Ramai wanita yang sibuk dengan karier dan rumahtangga tidak mempunyai masa untuk menjaga diri.


Dalam program Advance Health Care oleh Shaklee, terdapat satu set yang dinamakan
Women’s Health Set atau Set Kesihatan Wanita. Ini memandangkan wanita mengalami pelbagai simptom yang berkaitan dengan kesihatan dis etiap peringkat hidupnya:


CADANGAN PAKEJ VITAMIN OLEH MAMA INA


MENGAPA MESTI DALAM 1 PAKEJ

Ok dibawah ini Mama Ina akan terangkan satu persatu yer..Kenapa GLA?
Secara ringkasnya GLA Complex Shaklee (Shaklee EPO) sesuai untuk anda yang alami masalah:-

•SIMPTOM PRA-MENOPAUS → sesuai untuk ibu kita yang mungkin sedang melalui fasa pre-menopaus/menopaus

.•HORMON TIDAK STABIL

•MASALAH KULIT BERJERAGAT

•PMS

•PERIOD TIDAK TETAP

•PESAKIT DIABETES

•MEREKA YANG INGIN KAWAL KOLESTEROL


Kenapa Ostematrix?

Ostematrix adalah supplemen Kalsium yang merupakan elemen paling penting untuk kesihatan tulang bagi mengelakkan anda berhadapan dengan risiko osteoporosis.


Kenapa Omega Guard?


Omega sangat membantu mengurangkan keradangan terutamanya di bahagian sendi-sendi yang kerap dialami oleh golongan yang meningkat usianya.

PESAN MAMA INA UNTUK ANDA SEMUA WANITA

Pelbagai perkara yang melanda wanita yang berkaitan masalah haid, senggugut, sakit sendi, kulit kusam dan sebagainya yang menjadi dilema kebanyakan wanita.


Lalu ramai yang mengambil jalan singkat dengan menggunakan produk-produk kesihatan wanita yang tidak diketahui kualiti dan sejarahnya. Lebih teruk apabila ia memberi kesan jangka panjang yang boleh menjejaskan kesihatan di hari tua.

Mesti berkira untuk kesihatan. Mesti tahu apa yang kita masukkan dalam mulut kita. Apakah ia halal, selamat dan terjamin kualitinya!

Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda. Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)

JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik