Kesihatan Itu Kekayaan

Sunday, October 7, 2012

VITAMINSHAKLEE LENGKAP DAN TERBAIK UNTUK KANAK- KANAK

Alhamdulillah.. Sekejap jer masa berlalu..semoga setiap waktu yang berlalu telah kita isi dengan perkara yang memberi manfaat serta memberi kebaikan kepada ummah..

Salam Ceria sihat dan Bahagia buat semua pengunjung blog Mama Ina..
Hari nie Mama Ina nak kongsikan Pengalaman Mama Ina  Menyelesaikan Masalah Anak Yang Kurang Selera Makan Kisahnya boleh baca disini

Inilah Situasi yang mama ina lalui sebelum mencuba Vitamin Lengkap untuk Kanak-Kanak

Saya:Aiman...Jom Makan Nasi...
Aiman:Kan semalam dah makan(smlm dia 3 hari yg lepas)
(Anak saya umur 4 tahun makan nasi 3 hari sekali)

Meal Shake antara Vitamin Yang sangat membantu mengatasi Masalah Kurang selera makan .InginLebih Info boleh baca disini

CADANGAN VITAMIN OLEH MAMA INA 
 UNTUK SI MANJA ANDA..
1-Mealshake-French vanilla(544g)

2-Omega guard(90 capsules)

3-Chewable vitamin C 100MG(90 tablets)

4-Vitalea for Children(Chewable)(65 tablets)

INGIN LIHAT TESTIMONI KAMI


TESTIMONI LAGI

INGIN MAMA INA BERIKAN INFO VITAMIN UNTUK SI MAJA ANDA??
- Omega guard -
minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang sangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga.

- Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghlangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium.

Namun, kenapa kita masih perlu ambil fish oil dalam bentuk kapsul?

1. Ikan2 laut mengandungi merkuri yang tinggi disebabkan oleh pencemaran. Jadi ia memberikan kesan yang tidak baik kepada kesihatan.

2. Kita memasak ikan dalam suhu tinggi yang boleh merosakkan khasiat minyak ikan itu sendiri.

-Meal Shake-

sesuai utk anak2 yg picky eater, sembelit, ekzema dan sering sakit.

Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda.

VITALEA FOR CHILDREN

MERUPAKAN VITAMIN YANG BAIK UNTUK KANAK-KANAK

-Menyediakan 19 vitamin dan mineral penting

-Sumber kalsium untuk pembinaan tulang

-Baik untuk kesihatan

-Sumber harian tambahan bagi vitamin B


-CHEWABLE VITAMIN C-

-Menguatkan Fungsi Imunisasi-Tubuh badan anda boleh melakukan banyak perkara, tetapi ia tidak boleh membuat atau menyimpan vitamin C.

-Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan

-Membantu anda menjaga kesihatan gigi dan gusi serta struktur tulang. Ia sangat penting bagi gigi yang kuat dan gusi yang sihat

-Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging

-Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan

PESANAN MAMA INA

Sememangnya  ramai customer mama Ina yang belikan vitamin utk anak masing-masing. Vitamin lengkap untuk anak2.. Ia berfungsi menampung mana yg kurang, melengkap2kan mana2 nutrisi yg tak lengkap. Alhamdulillah, puas hati dengan perkembangannya,Namun Hasilnya bukan dalam sekelip mata.. Seperti bayi, bukan membesar sekelip mata. Begitu juga kesan makanan tambahan kanak2..selain ibu ibu2 boleh mempelbagaikan menu makanan anak2 supaya mereka tidak bosan


Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda. Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)


JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda. Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)


Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com