Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, September 21, 2012

SIHAT DAN CERGAS SEMASA BERPANTANG BERSAMA VITAMIN SHAKLEE

Salam Buat semua pengunjung setia Mama Ina..Apa khabar? Bulan nie Mama Ina banyak melawat kawan 2 yang baru mendapat Cahaya Mata..Inilah bayi kembar Mama Ina ..Sihat dan bersemangatkan mereka..Mereka adalah Testimoni Mama Ina untuk Set Hamil dan Menyusu Shaklee


First Twin


Name: Amna Najihah Bt Ibrahim


DOB: 12 Mac 2009 (4.04pm, 3.26kg)


POB: Shah Alam Specialist Hospital


2nd Twin


Name: Anis Nabihah Bt Ibrahim


DOB: 12 Mac 2009 (4.17pm, 3.42kg)


POB: Shah Alam Specialist Hospital


Comel sungguh anak2 kecil nie kan..Terasa macam nak lagi mengandung..Hehe cuma bila MamaIna fikirkan Kerenah Aktif Puteri Kembar MamaIna nie,kena tunggu dulu la yer..Ok apa yang Mama Ina nak share nie ialah
Tentang Set Bersalin/Berpantang Shaklee..

Ok..Mama Ina yakin ramai ibu diluar sana juga yang sedang mencari makanan tambahan semasa dalam pantang akan memikirkan beberapa perkara sebelum membeli. Antaranya ialah soalan yang semua ibu kena fikirkan ialah:

1. Adakah ia selamat uuntuk penyusuan?

2. Adakah ia bagus untuk atasi pemulihan kesihatan ibu yang baru melahirkan?

3. Berapa kos yang perlu dibayar?

4. Sejauh mana kebaikan mengamalkan produk tersebut?

Ok Kali nie Mama Ina  nak kongsi testimoni menarik set berpantang ni buat ibu yg plan nak berpantang supplement hebat Shaklee ini....Pilihan di tangan anda

PENGAKUAN PENGGUNA
Kali ni kongsi cerita terbaru daripada Eken, salah seorang pengguna Set Bersalin Shaklee (Set C) sejak dua jam selepas melahirkan bayinya.


"salam...anak ptama dlu ekin amik jamu utk set bsalin,tp xboleh makan lagi sebab anak ekin kene kuning...lepas kuning nye hilang seminggu lepas tu baru ekin blh makan rasa mcm rugi je sbb badan sakit2 masa jaga baby kt hospital,,,
    mengandung anak kedua,ekin xmau dah amik jamu..so ekin amik vitamin SHAKLEE dari akak jannatul fadilah...ekin stat makan vitamin ni 2jam lepas bersalin...anak kedua ekin pun kene kuning tp ekin still makan vitamin sampai arini...kuningnye lagi lama dari abgnye. alhamdulilah bila makan vitamin ni susu sangat2 meriah so xde masalah nk susu kn dia..kuning pn turun pd hari ke16...bulan puasa haritu pn,susu xda drop..boleh puasa mcm biasa..

    lepas makan vitamin ni ekin rasa lebih bertenaga. xde la asik nk tertido je maklomlah letih kan lepas bersalin, menjaga waktu mlm lagi..alhamdulillah..yg penting sembelit xjadi dah mcm bersalin kat abg nye..hehheee.."

Alhamdulillah...saya ringkaskan di sini apa yg ekin kongsikan:

* gantikan jamu dgn Set Bersalin Shaklee

* boleh makan immediate sebaik je selepas bersalin

* boleh terus makan walaupun bayi kena kuning, malah membantu mempercepat baik pulih demam kuning bayi melalui pembuangan najis bayi

* susu sangat2 meriah

* bulan puasa, susu tak drop malah boleh puasa walaupun sedang menyusukan anak lelaki

* badan rasa lebih bertenaga walaupun tak cukup tidur & letih lepas bersalin

* yang penting, tiada lagi sembelit :)

Mama Ina Kongsikan Lagi Testimoni di Group Tertutup MamaIna

TESTIMONI PENGGUNA SET BERSALIN /BERPANTANG


KOMEN DAN CADANGAN MAMA INA
Oleh yang demikian, dengan adanya Set Bersalin/Berpantang Shaklee ini, ianya lebih selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi. Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin semulajadi. Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi.




Apakah vitamin-vitamin dalam Set Bersalin/Berpantang Shaklee ni???
Inginkan lebih info tentang produk klik disini Euphoria Set C


Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik