Kesihatan Itu Kekayaan

Wednesday, September 5, 2012

Menjadi Ahli Shaklee & Menjana Pendapatan 5 Angka!!!!

Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian ahli keluarga kami di Vitamin Sihatdan Cantik..

Bersama2 kita jana pendapatan secara part time/full time seperti saya. Dengan Shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda!


Alhamdulillah, kini saya Lebih puas hati! Segalanya berubah selepas saya benar2 serius berniaga secara online dengan menjual vitamin2 Shaklee.
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli@ pengedar Shakle
Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM65 dan bayaran pos RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah Sarawak, atau membuat pembelian sebanyak 200uv iaitu dalam lingkungan RM680 untuk mendapat keahlian PERCUMA. Anda hanya perlu menghubungi saya & saya akan uruskan pendaftaran atau datang sendiri ke branch terdekat dengan menggunakan ID 830029 saya sebagai sponsor/upline.

JOM SERTAI DAN JANA PENDAPATAN ANDA
Apa kelebihan mendaftar dengan Vitamin Sihat&Cantik dibawah bimbingan saya ?

Sekiranya anda serius berbiz Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk & konsultasi kepada pelanggan.

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee. Semuanya di hujung jari anda.

Shaklee ni MLM kan?
Ya, Shaklee merupakan salah satu perniagaan MLM. Namun dalam Shaklee tiada istilah upline sentiasa berada di atas. Upline dan downline masing-masing bekerja keras untuk berjaya. Tiada fenomena upline hanya duduk goyang kaki, downline bersusah payah buat sales. Dalam Shaklee, siapa usaha lebih, dia akan menerima ganjaran yang lebih besar. Seronok kan? Itulah istimewanya Shaklee dari MLM yang lain.


USAHA ↑ = GANJARAN ↑ (Bonus dari Shaklee)


Kelebihan group Shaklee Euphoria kami?

♥ Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.

♥ Tiada istilah Touch & Go bersama pelanggan. Memberikan konsultasi percuma & panduan pengambilan produk selepas pembelian secara berterusan.

♥ Sentiasa memperkasakan diri dengan ilmu nutrisi/supplemen.

♥ Mempunyai support group yang sangat kuat ukhwahnya.

♥ Perkongsian rohaniah agar sentiasa mendekatkan diri dengan Allah.

♥ Tiada paksaan untuk mengejar target tertentu. Apa yang anda dapat adalah setimpal dengan apa yang anda usahakan.
♥ Tak perlu bersusah payah keluar rumah untuk promote produk, close sale atau mencari membership baru. Hampir 95% diperuntukkan di depan komputer dan telefon sahaja. Jika anda surirumah seperti saya, anda boleh menjalankan bisnes hanya dari rumah sambil melakukan urusan harian, menjaga anak dan tak perlu keluar rumah dengan kerap (melainkan urusan pengeposan dan product pick-up sahaja).

Saya telah memilih perniagaan saya dan sedang membina jaringan kumpulan Euphoria kerana saya yakin ramai yang di luar sana masih tercari-cari peluang untuk memulakan perniagaan sampingan baik secara sepenuh masa ataupun separuh masa sahaja.

Satu perkara yang saya sangat suka dengan kumpulan Euphoria ini adalah kerana mengutamakan pengetahuan mengenai ilmu supplemen untuk berjaya dalam Shaklee, dengan gaya santai dan diredhai Allah. Kelebihan seminar kami ialah family friendly. Jadi peserta boleh bawa suami dan anak-anak untuk sertai seminar. Tiada masalah bagi ibu menyusu untuk turut serta dalam seminar kami! (^_-)


Anda mahu turut serta?
Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yg lain. Insya Allah.

Hanya kita yg boleh mengubah nasib diri, keluarga & ummah. Insya allah...

Jom daftar keahlian Shaklee bersama Vitamin Sihat&Cantik
Info 

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik