Kesihatan Itu Kekayaan

Monday, June 4, 2012

Slimming Set Shaklee Untuk Pengurusan Berat Badan


Salam buat pengunjung setia blog kesihatan Mama Ina ..dan didoakan anda semua sihat,gembira,ceria dan bahagia..Hari ini Mama Ina memilih satu rangkaian produk Shaklee lagi yang mendapat sambutan hangat sekarang ini..kerana ramai yang PM@email MamaInaa  tentang masalahPerut Menggeleber & Tubuh Gemuk dan memang ada dikalangan mereka yang mahu mencuba agen pencegah kegemukkan dari dalam dan luar tubuh badan ini..Hehe dah tak nak tahu yer..jeng..jeng..jeng..inilah rangkaian slimming produk yang mama Ina nak anda semua cuba..Yang palaing utama Produk ini Halal, selamat dan paling best sangat berkesan tau..nak tengok Testimoni dulu..boleh ini dia
TESTIMONI PELANGGAN MAMA INA

CADANGAN MAMA INA

Ala untuk Ibu menyusu tak ada ker?..Jangan Risau untuk Ibu  menyusu dan ingin tampil langsing pun ada..Haaa ini dia..Kenapa ada beza?kerana Mama Ina akan tambahkan Energizing Soy Protein(ESP) iaitu Protein yang baik membantu kesihatan tubuh yang baik, kerana protein adalah bahan asas pembinaan sel tubuh manusia. Protein yang baik membantu kepada pembentukan, pertumbuhan dan perkembangan sel tubuh yang sihat. Sel tubuh yang sihat adalah asas kepada tubuh yang sihat.

Apa itu Energizing Soy Protein?
Energizing Soy Protein atau ringkasannya ESP adalah supplement terlaris di kalangan BF mommies,
ESP juga memberikan tenaga tambahan untuk ibu dan dalam masa yang sama membantu untuk memekatkan susu + Kulit anak dan Ibu akan Putih,Anjal dan berseri-seri..Bestkan Set Shaklee ini..
SET LENGKAP AMALAN MAMA INA  
Ha Mama Ina nak perkenalkan Slimming  Set Lengkap yang Mama Ina dan Liza guna dan kami amat berpuas hati  ..ada tambahan lagi nampaknya ape tu?

ok jom Mama Ina terangkan tentang si dia Cinch Shake yang menjadi kesukaan MamaIna

SOALAN PELANGGAN MAMA INA TENTANG CINCH SHAKE

Ini adalah jawapan segera kepada persoalan customer Mama Ina ..
Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?" .Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda:


-Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut

-Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina

-Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan

-Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang

-Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian

-Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga

-Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting

-Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan..(soya bukan GMO

Saranan yang amat sesuai untuk anda yang ingin membuangkan lemak atau menurunkan berat badan tetapi dalam masa yang sama tidak mahu menjejaskan kesihatan adalah dengan mengamalkan rawatan dalaman dan luaran.

PESANAN MAMA INA Usahakan dengan penuh azam dan tekun.Ikutilah saranan Mama Ina ini iaitu untuk menggunakan Produk dalam Pakej Pelangsingan Badan..Mudahan hasil yang diperolehi akan merangsang untuk amalan seterusnya:)
oleh itu untuk menghilangkan rasa ragu- ragu anda harus mencubanya ..untuk menambah rasa yakin dan mempercayainya dengan bimbingan Mama Ina serta lebih banyak tips yang akan mama ina kongsikan bersama pelanggan mama ina

Selamat Mencuba~

Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda. Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)

JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE
Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik