Kesihatan Itu Kekayaan

Thursday, October 27, 2011

Sihat & Bahagia..Pilihan Ditangan Anda

Alhamdulillah saya dan suami telah membuat keputusan yang tepat untuk  memilih Hidup Sihat & Menjana Pendapatan bersama keluarga Euphoria Shaklee.Syukur Kepada Allah SWT kami dapat menjalani Kehidupan Yang Sihat dan Mempunyai Pendapatan Sampingan..Semoga yang sedikit itu Ada Keberkatan bersamanya..

Kenapa saya Memilih Istilah Sihat Dan Bahagia..
Jawapannya Ialah Bila Kita Sihat  Kita akan membahagiakan Seluruh Ahli Keluarga..Itulah Nilai Sihatyang  berkadar langsung dengan Nilai RM..

Memang benarlah Rasulullah salallahualaihiwassalam bersabda yang bermaksud : " Rebutlah lima perkara sebelum datangnya lima perkara. Masa sihat sebelum sakit. Masa senang sebelum datangnya masa susah. Masa lapang sebelum tiba masa sibuk. Masa mudamu sebelum datang masa tua dan masa hidup sebelum tiba masa mati."(Riwayat al-Hakim dan al-Baihaqi).
Jika anda berminat,saya tawarkan  ada 3 cara menjana pendapatan bersama Euphoria.


Khas untuk warga Malaysia sahaja.

• Modal serendah RM75 WM/RM85 EM,


• Bermodal penuh [bawah RM1000]


• Tanpa modal.


Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik