Kesihatan Itu Kekayaan

Tuesday, October 18, 2011

RAHSIA LANGSING BERSAMA SHAKLEE

Anda menanam impian untuk mendapatkan tubuh Lansing dan Menawan ? Tetapi anda masih buntu untuk mendapatkan cara terbaik bagi menyempurnakan Impian tersebut.Jangan hanya berangan ,mulakan pelan dan tindakan anda dari sekarang..Shaklee adalah Pilihan Terbaik untuk anda yang mementingkan Vitamin Semulajadi.

Shaklee Slimming Pakej B + Pakej C
Credit Picture Lyana

Dalam program slimming/detox trial pack terdiri dari herb lax, lecithin dan alfalfa. Ketiga-tiga ini membantu dalam proses percernaan dan detox. Jadi saya pun tambah herb lax dalam senarai supplement saya.


Untuk membantu diet saya juga, saya akan displinkan diri mengambil cinch shake mix dan energizing soy protein. Sebenarnya cinch shake mix dan herb lax tak disarankan untuk ibu menyusu anak kerana khuatir anak akan cirit birit. Namun, dari pemerhatian saya, anak saya yang berusia 15 bulan tu, tak ada mendapat kesan-kesan sampingan dari slimming series yang saya baru mulakan ini.

Fungsi Cinch Shake Mix bukan sekadar memberi rasa kenyang. Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Jadi leusina ini akan membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Ini bermakna, hasilnya nanti badan akan berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

  
Namun, untuk ibu menyusu di luar sana, jika ada kekhuatiran boleh ambil energizing soy protein untuk menggantikan cinch shake mix. Saya sendiri telah mengalami kesan positif dengan pengambilan ESP secara teratur semasa Ramadhan tahun lepas. Memang time raya tu, rasa best dan orang perasan perubahan diri yang kembali maintain selepas melahirkan anak kedua.

Ramai yang bertanya tentang Shaklee slimming series atau ada tak trial pek. Sebernanya Shaklee weight management mengajurkan Cinch sebagai solution. Namun, kami memberikan pilihan yang lain bergantung kepada budget dan situasi anda.

Antara produk yang membantu dalam program diet adalah seperti

-Cinch Shaklee Mix

-Cinch Energy Tea Mix

-Energizing Soy Protein

-Lecithin

-Alfalfa

-Herb Lax

-Fiber

-Vitalea


Banyakkan? Bukan semua anda perlu ambil. Ia bergantung kepada keadaan kesihatan dan berat anda juga. Antara senario dan cadangan supplement seperti:

Pakej A
Jika anda tidak gemuk, cuma sekadar nak maintain berat badan ideal, saya mengesyorkan

Alfalfa, Vitalea dan Lecithin.

Pakej B
Jika anda sudah agak berusia, mengalami pertambahan berat badan yang serius, berisiko untuk diabetis dan mempunyai tahap kolestrol yang tinggi, cadangan saya

Alfalfa, Fiber dan Herb Lax

Add On Vitalea dan Lecitin
(jika berkemampuan)

Pakej C
Jika anda nak kurangkan berat badan tapi sukar mengawal nafsu

Lecithin dan Cinch Shake Mix

Pakej D
Jika anda ibu menyusu dan hendak kurangkan berat badan, pilihan yang ada mengikut budget

 • Set B  
Set B + ESP

 • Set B + ESP + Lecithin

 • Kalau anda tak ada masalah budget, silalah beli semua senarai di atas. :D.


  Info Pembelian

  Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
  i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
  ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
  iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

  Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
  ♥ Shaklee Independent Distributor 
  ♥ Contact No : 012-3466 986
  ♥ Emel : wina.mh@gmail.com
  LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik