Kesihatan Itu Kekayaan

Friday, July 23, 2010

Bagaimana saya menemui Shaklee…

Entry ini adalah ‘kisah saya’ mula-mula mengenali Shaklee,ucapan terima kasih yang tak terhingga pada kak N dengan jumpanya anakkuwiraku yang penuh dengan info kesihatan.

Pertama kali saya menghubungi kak N perkara pertama yang saya maklumkan ialah saya memang pernah ambil ESP sewaktu kandungan berusia 5bln,Alhamdulillah kulit anak2 sangat cantik dan bersih.Namun selepas melahirkan saya terus berhenti kerana tidak tahu kebaikan ESP sewaktu menyusukan anak. Pertama sekali saya akui memang sering risau dgn situasi menyusukan anak kembar yang dah pun berusia 1 tahun 4 bulan.Saya akan mula risau bila susu perahan setiap sesi hanya 2 oz sahaja.

Perkongsian kak N tentang ESP,Alfafa ,B complex dan juga Vitamin C yang cukup baik membuatkan saya terus ambil keputusan untuk dapatkan full pack..Sebab saya cukup yakin kesan ESP dan saya tak ragu- ragu dengan produk Shaklee dan kami sekeluarga amat sukakan supplement termasuk suami.Apatah lagi Abah,Mak dan kakak saya juga pengamal supplement maka tidak susah untuk saya memperkenalkan Shaklee untuk mereka..


Mama:Ya Allah kurniakanlah kesihatan yang baik kami agar dapat beramal ibadat dengan sempurna,saya mampu terus menyusukan Amna&Anis dgn lebih baik dan rezeki yang lebih diberkati...insyaAllah.


Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com