Kesihatan Itu Kekayaan

Monday, August 14, 2017

Bagaimana Vivix Boleh Bantu Untuk Kurus


Bagaimana vivix boleh bantu kita kurus.Saya ringkaskan dalam bentuk point untuk anda lebih mudah faham… :) jom baca !!! ❤️

Buah buahan yang mengandungi resveratrol (resveratrol terdapat pada kulit anggur muscadine) dapat menyekat proses selular yang membolehkan sel sellemak untuk develop..which is ianya satu kaedah untuk kawal obesiti.

❤️Secara natural nya, buah buahan memang bagus dalam metabolic & digestive support.
So, bila kita consume vivix, secara tak langsungnya macam kita makan buah anggur..which is kita detox badan kita dan dapat seimbangkan berat badan yang sihat.

❤️Selain daripada dapat halang proses pembentukan lemak, resveratrol juga dapat bantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intake kita. means, kita masih boleh makan seperti biasa.

❤️Antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor cepat rasa ‘full’ atau kenyang. Inilah yang menyebabkan kita dapat control makan kita dan dapat turun berat dengan mudah. so, nafsu makan dapatlah di kawal

Bagaimana vivix bantu kita kurus?

Jadinya, sebelum pergi mana mana majlis yang akan hidangkan banyakmakanan, lebih baik kita telan sesudu kecil vivix dulu tau! :) untuk pastikan kita tak makan berlebihan semasa majlis tu nanti..lagipun, banyak makanan2 di majlis2 yang boleh mengundang penyakit lain antaranya kencing manis…haa…next entry saya share bagaimana vivix bantu pesakit kencing manis pulak.. walaupun anda dah consume vivix nanti, jangan pulak main bedal je makanan yang ada di depan makan..berpada-pada lah…kita buat apa2 semuanya kene bersederhana



BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?
Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee ?Mudah sahaja anda klik pada gambar di bawah  "JOIN NOW"

Cara daftar ahli shaklee
Klik untuk daftar sebagai Ahli Shaklee

==========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986

Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Bertam,Pengedar Shaklee Tasek Gelugur,Pengedar Shaklee Penaga,Pengedar Shaklee Penang,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam,Pengedar Shaklee Sungai Petani,Pengedar Shaklee Butterwoth,Pengedar  Shaklee Seberang Jaya

EMAIL : winawellness@gmail.com