Kesihatan Itu Kekayaan

Monday, July 31, 2017

Pengedar Aktif Shaklee Bertam:Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit

Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit

Tips membeli vitamin c
Kalau nak beli vitamin c pastikan lulus syarat pertama iaitu bersifat sustain release. 

Mcm mana nak tau? Baca label sebelum beli. Sebab tu tak boleh sembarang je beli vitamin c ni. 
Kenapa sustain release? 

Vitamin c ni sifatnya larut air. Jadi tak simpan dalam badan. Kalau ada teknologi ni, pelepasan vitamin C akan dilepaskan 100mg setiap 1 jam dalam badan. 

1 biji vitamin c shaklee ada 500mg. Jadi perlindungan selama 5 jam dalam badan kita. Kalau tak ada teknologi nie membazir sahaja makan vitamin sampai 1000mg sekalipun. 

Vitamin C shaklee juga proven by landmark study. Pilih biar yang kualitinya dijamin. Baru la tak merana dengan kesan buruk.

Testimoni Vitamin C Shaklee

BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee ?Mudah sahaja anda klik pada gambar di bawah  "JOIN NOW"

Cara daftar ahli shaklee
Klik untuk daftar sebagai Ahli Shaklee

==========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986

Pengedar Shaklee Kepala Batas, Pengedar Shaklee Bertam,Pengedar Shaklee Tasek Gelugur,Pengedar Shaklee Penaga,Pengedar Shaklee Penang,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam,Pengedar Shaklee Sungai Petani,Pengedar Shaklee Butterwoth,Pengedar  Shaklee Seberang Jaya

EMAIL : winawellness@gmail.com