Kesihatan Itu Kekayaan

Monday, June 2, 2014

Hujung Minggu di Shaklee Johor Baharu

Alhamdulillah Hujung Minggu ini kami memulakan program cuti sekolah untuk bermusafir dr Utara ke Selatan tanah air untuk berjumpa dgn anak cucu cicit team Winners Network di Shaklee Johor Bahru.
Program ini kami namakan Miracle Touch iaitu memberikan ilmu perniagaan shaklee secara Online& Offline, menerang ilmu konsultant dan rangkaian produk Family Wellness Set, Pengiraan Car Bonus, Pengiraan Tabung Perlancongan Shaklee serta leadership bonus .

Mengapa pentingnya anda memilih syarikat yg betul dan support group  yg benar-benar membantu ? Pertama kerana Shaklee adalah Pengasas Vitamin No 1 di dunia dan merupakan pengasas Syarikat Networking  No 1 di dunia..selain itu memilih support group@mentor yg betul ialah matlamat anda u utk berjaya akan mudah tercapai dan menjadi kenyataan..

Kejayaan anda adalah kepuasan kami dan alhamdulilah kami berjaya melahirkan ramai leader yg hebat serta mereka menerima banyak anugerah di Shaklee National Conference paad 7-8 Jun 2015 di Sunway Hotel..

Shaklee Car Bonus Achievers
Pn Suhaily Bt Hamid

Beliau adalah seorang anak didik Shaklee saya yg berjaya dgn cepat dan semakin hari Impian demi Impian beliau semakin tercapai..Tiada kejayaan Tanpa Usaha yg Kuat dan Tiada Kejayaan Tanpa Memiliki Hati dan jiwa yang kental.

Jika anda sedang tercari-cari perniagaan yg menyediakan anda kesihatan yg baik serta pendapatan yg hebat maka Shaklee adalah Pilihan yang tepat dan ianya hanya akan  mudah dicapai melalui bimbingan saya kerana SAYA AJAR ANDA BUAT DUIT DGN MUDAH BERSAMA SHAKLEE.

Info Pembelian

Mengapa mesti memilih SHAKLEE 
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 012-3466986
COD Shaklee Kepala Batas, COD Shaklee Bertam, COD Shaklee Bukit Mertajam, COD Shaklee Sungai Petani,COD Shaklee Butterwoth, COD Shaklee Seberang Jaya,COD Tasek Gelugur, COD Penaga 

PM kami disini ➜
EMAIL : winawellness@gmail.com

Kesihatan Itu Kekayaan
www.winawellness.com

#shakleebertam #Shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani
#shakleebukitmertajam #pengedarshaklee#Shaklee Tasek Gelugor#shaklee penaga
#shakleemalaysia