Kesihatan Itu Kekayaan

Wednesday, September 11, 2013

Langsing Tanpa Berlapar,Sungguh Mudah dan Berkesan

Assaalmualaikum wbt

Apa khabar anda semua? Bagaimana dengan tahap kesihatan anda sekarang? Sepanjang minggu ini Inbox Email saya dipenuhi dengan begitu banyak soalan.Antaranya:

a) Puan Pengedar Shaklee yang boleh membantu saya kurus dengan cepat?
b) Berapa harga satu set kurus shaklee
c) Berapa lama kesan dapat kurus dengan set shaklee
d)Ada kesan sampingan tak makan shaklee?

Ok semua jawapan bagi soalan diatas saya jawab disini.Ya saya adalah Perunding Vitamin anda yg ditauliahkan oleh shaklee malaysia melalui beberapa siri bengkel yg telah saya hadiri..siapa saya itu amat penting untuk anda mendapat tunjuk adar yg betul cara pengambilan dan diet yg betul.Kesan pengambilan yg diperoleh bergantung kepada disiplin diri anda melalui ekslusif tips yg akan saya berikan kepada anda..hanya untuk mereka yg memilih saya sebagai perunding sahaja akan diberikan Tips Istimewa Kurus.Harga shaklee amat berpatutan dan anda boleh dapat menikmati harga ahli jika anda mendaftar dgn saya.

Apa yg akan saya berikan kepada anda adalah apa yg Terbaik saya telah berikan kepada ribuan pelanggan saya dan mereka berjaya kurus dengan sihat.

SET LANGSING SHAKLEE :
~Herblax
~Omega Guard
~Lechitin
~Cinch
~Alfalfa
~Energy Tea Mix

Diet dengan bahan semulajadi tanpa campuran bahan kimia berbahaya...
Diet Mudah, Selamat & Terbukti Berkesan
=========================

[ 3 Cara Tindakan OmegaGuard ]

1. Lemak omega-3 bertindak balas dengan lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis)
2. Leptin memberitahu badan kita (otak) untuk menyekat selera makan dan membuatkan kita makan kurang supaya boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan
3. Leptin meningkatkan metabolisme kita dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid mengawal metabolisme)
4. Leptin juga menyebabkan badan kita untuk membakar lemak untuk menghasilkan tenaga
Jika badan kita tidak bertindak balas dengan baik kepada Leptin maka sebaliknya berlaku - kita akan lapar, dan akibatnya akan menyimpan 
lebih banyak lemak. 


Lecithin membakar lemak

Fungsi utama Lecithin adalah sebagai 'pemecah/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'. Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan dan bercampur/bergabung' dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar. Tahukah kita? Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan. 


[ Herblax/Alfalfa- Detox/nyah toxin ]
Mengapa perlu detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

[ Cinch™ Shake - Sumber Protein ]
Minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.
Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.
Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

# Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa
seperti santapan manis/ pencuci mulut.
# Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif 
yang diperkaya dengan asid amino leusina
# Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda 
mengurangkan berat badan.
# Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan
anda berasa puas dan kenyang.
#Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap 
sajian
# Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam 
darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
# Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 dan 
mineral yang penting.
# Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan..(soya bukan GMO)


Cinch Energy Tea Mix
 ini diambil bersama-sama dengan Cinch Shake Mix Shaklee dan produk-produk untuk tujuan pelangsingan lain yang telah dicadangkan oleh Shaklee. Energy Tea Mix dapat diminum sebagai snek ataupun minuman ringan waktu petang terutamanya bagi penggemar teh. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan. Selain itu, keistimewaan Enerygy Tea Mix ini ialah:

a)Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi

b)Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan

3)Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuhTanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis 
Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda seperti maklumat dibawah


Saya adalah  Pengedar Shaklee Kepala Batas,Pengedar Shaklee Sungai Petani,Pengedar Shaklee Bertam ,Pengedar Shaklee Bertam Perdana, Pengedar Shaklee Bertam Putra ,Pengedar Shaklee Butterworth,Pengedar Shaklee Bukit Mertajam ,Pengedar Shaklee Seberang Jaya.


Hubungi saya sbg konsultant vitamin anda.