Kesihatan Itu Kekayaan

Wednesday, March 28, 2012

Set Penyusuan 3M Yang Terlaris Untuk Ibu Menyusu

Alhamdulillah hari ini Mama Ina luangkan sedikit masa demi  untuk berkongsi dengan rakan2 ibu untuk terus menyokong Penyusuan susu Ibu ...Tahniah dan Syabas jMama Ina ucapkan jika  anda sekarang memilih untuk menyusukan bayi anda sehingga berusia 2 tahun..Sejujurnya itu bukan perkara mudah untuk dilengkapkan selama tempoh 24 bulan dan tidak juga terlalu sukar jika anda mula menggali ilmu pengetahuan tentang penyusuan ..
Jujurnya ini kisah saya pernah Gagal Kerana Tiada Ilmu..saya cepat tertekan ,panik,mudah mendengar komen negetif dan sebagainya ..Namun percayalah seorang ibu dianugerahkan Allah rasa tanggungjawab& perasaan kasih dan sayang untuk memberikan yang terbaik walau sebenarnya si ibu sakit masih berpantang ,Ibu penat menguruskan rumahtangga ,Ibu Tertekan di tempat kerja TETAPI Demi Insan Istimewa Ibu sanggup demimu sayang..Perasaan inilah yang Mama Ina lalui dan berjaya lengkapkan penyusuan selama 2 tahun .klik untuk membaca Pengalaman Mama Ina berjaya Menyusukan Si Kembar..

Saya pun ada masanya down, ada masanya menangis dalam menyusukan anak kembar ini ..kerana komitmen saya lebih berganda dari anda

PESANAN MAMA INA
Anda Seorang yang HEBAT..Anda buat kerana Rasa TANGGUNGJAWAB..Anda berkorban kerana KASIHnya pada zuriat..semua itu Allah akan balas dengan Pahala 

Rakan Ibu yang dikasihi..
Perjalanan penyusuan dua tahun ini menuntut ibu menyusu secara kerap atau pam secara konsisten dan melengkapkan tubuhnya dengan zat dan nutrisi yang boleh diperolehi melalui pemakanan yang sihat. Namun berapa ramai ibu-ibu hari ni yang betul-betul menjaga pemakanan yang berkhasiat? Apa yang ibu makan, itulah yang disalurkan kepada anak melalui susu ibu. Supplement sangat membantu mengisi ruang kosong dalam tubuh ibu terutama bagi yang mempunyai kekangan untuk amalkan pemakanan mengikut piramid makanan yang disarankan.


Cadangan Mama Ina Set Tripple M
(Set Penyusuan B, Lengkap dengan Kalsium dan ESP)


* Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP.
* Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan.
* Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari. Maka, set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik.
* Set yang paling sesuai untuk ibu yang mempunyai stok yang sedikit (kurang EBM stock!).
* Bagi ibu-ibu yang baru mula nak menyimpan stok ini adalah pilihan yang tepat
* Set yang paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi / induce relactation -contohnya ibu telah berhentikan menyusui anak, jika mengamalkan set ini, bersedia untuk pam dengan kerap bagi stimulasi susu, bersama2 tips yang saya bagi, insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu kuat berusaha.Set Triple M memang mengujakan! Sebenarnya inilah Set Lengkap Penyusuan Shaklee..

Untuk Lebih Banyak Testimoni Rangkaian Set Penyusuan Klik di Testimoni Eu Four Pack

Kesan-kesan ini adalah berbeza bagi setiap individu. Jika anda mengikut saranan jadual pemakanan yang saya sediakan serta menjaga pengambilan air kosong sebanyak 3 liter sehari, Insya Allah anda juga akan merasai perkara yang sama. Oh, tidak lupa dengan jadual pam yang konsisten yer.


Buat renungan bersama....

” Syarikat susu formula saling berlumba untuk menghasilkan susu yang kaya dengan pelbagai formula namun sedarkah kita ianya tidak mampu untuk menandingi susuibu, anugerah terbaik buat si manja? Tidakkah kita juga mahu berikan yang terbaik buat si manja kita?”.
Buatlah Pilhan Yang Terbaik..Pilihan Di tangan Anda
Jemput Baca : Berikan Susu Berkualiti YgTiada Tandingan  

Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda. Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)


JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Salam Sayang

Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor 
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com
LIKE MY FanPage: Vitaminsihatcantik