Kesihatan Itu Kekayaan

Saturday, August 27, 2022

Pengedar Aktif Shaklee Bertam Kepala Batas Penang Ready Stok Vitamin Shaklee :Life Shake Matcha

Protein Life Shake Matcha Paling Lengkap Dari Shaklee

Hari nie santai saja saya nak cerita antara minuman protein dari Shaklee bukan saja ESP, CINCH SHAKE,tapi yang terkini kita ada LIFE SHAKE MATCHA dan LIFE SHAKE ELDERBERRY 

Ok untuk hari nie saya nak cerita Life Shake Matcha yang sangat-sangat sedap dan kenapa Matcha ni power tau

1)ada 20 jenis vitamin dan mineral
Cukup nutrisi kita setiap hari
2)kandungan anti oksidan yang tinggi bantu kuatkan sistem imune kita
3)bantu kawal gula dalam darah. Sebab ia bersifat glisemiks yang rendah
4)paling best . Matcha ni antara tinggi leusine. 2500mg leusine tau . Leusine ni akan bantu pembinaan otot dan kawal berat badan kita
5)Matcha ni akan bantu meningkatkan fungsi kognitif dan kesihatan otak.
Ia mengalakkan tenangan buat kita.
6)juga membantu memberi kita tenaga.
Apa feedback customer? 

Nak beli vitamin pada harga ahli tak?

ada 2 cara mudah nk beli vitamin pada harga ahli

1)Klik link nie daftar ahli dan buat belian

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=830029

2)Klik link wassap nie anda dapatkan FREE CONSULTATION dengan saya dulu dan saya bantu anda buatkan pendaftaran ahli dan terus beli vitamin pada harga ahli.. Hubungi saya cepat-cepat ya.. klik link di bawah ya😍Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG :

https://www.instagram.com/shaklee_bywina

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas

PengedarShakleeBertam,

PengedarShakleeBertamLakeHome

PengedarShakleeBertamLakeSide

PengedarShakleeBertamperdana,

PengedarShakleeBertamPutera

PengedarShakleeBertamIndah,

PengedarShakleeTasekGelugur,

PengedarShakleePenaga,

PengedarShakleePenang,

PengedarShakleeBukitMertajam, 

PengedarShakleeSungaiPetani,

PengedarShakleeButterworth,

PengedarShakleeKulim,

PengedarShakleeUSMKepalaBatas

PengedarShakleeUitmKepalaBatas



Tuesday, August 9, 2022

Pengedar Aktif Shaklee Bertam Kepala Batas Penang Ready Stok :ResV Shaklee

Res V - RAJA SEGALA ANTIOKSIDAN

Mungkin ramai yang tidak tahu antioksidan adalah ubat bermacam2 jenis penyakit. Mempunyai 5 kandungan tambahan dari Vivix, dan berkuasa 30% lebih hebat dari Vivix.

VIVIX & RES V adalah dua produk saling melengkapi❗️

VIVIX – Protect
RES V – Repair

ResV ini lebih mudah di bawa ke mana-mana saja. Tidak perlu disimpan dalam peti sejuk. Boleh tahan hingga 24 bulan
Kebaikan ResV:
 
πŸ‡anti keradangan
πŸ‡memberi tenaga segara, badan cergas
πŸ‡meningkatkan kesihatan / aliran darah
πŸ‡melambatkan kehilangan kolagen dan elastin
πŸ‡anti pertumbuhan sel yang abnormal 
πŸ‡menyokong paras gula yang sihat
πŸ‡menyihatkan mata
πŸ‡kuatkan sistem imun badan
πŸ‡menjaga kesihatan sendi (melindungi kemerosotan tulang rawan dan meningkatkan pengeluaran tulang rawan)
πŸ‡meningkatkan kesihatan jantung
πŸ‡bersifat anti viral dan anti bakteria melawan jangkitan
πŸ‡melegakan sakit tekak
πŸ‡melegakan gejala selsema
πŸ‡menurunkan paras kolesterol LDL (buruk) dan meningkatkan kolesterol HDL (baik)
πŸ‡menurunkan tahap gula darah dan meningkatkan kepekaan insulin
πŸ‡meningkatkan kesihatan hati
πŸ‡meningkatkan kesihatan ingatan
πŸ‡untuk kesuburan lelaki dan wanita

Banyak betul manfaat ResV ini kan❓

Sesiapa saja boleh ambil untuk kesihatan yang lebih baik. Kalau korang jenis yang tidak suka ambil banyak jenis supplemen, korang boleh amik ResV dari Shaklee ini. All in oneπŸ₯°

✅Halal & Kelulusan KKM
✅Bebas paraben, Organik, Semulajadi & Berkesan

TESTIMONI RESV SHAKLEE 

PROMOSI TERBAIK BULAN JULAI: 

πŸ’₯FREE MEMBERSHIP - dengan setiap belian ResV 😍

πŸ’₯BELI 2 BOTOL RESV PERCUMA SEBOTOL LAGI😍

Jom dapatkan ResV Shaklee sekarang
Satu rumah satu ResV

Jom jadikan bulan Ogos ini sebagai permulaan anda untuk jadi lagi sihat, cantik, produktif dan lebih positif! 😍

klik link di bawah ya😍Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG :
https://www.instagram.com/shaklee_bywin

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik. 

PengedarShakleeKepalaBatas
PengedarShakleeBertam,
PengedarShakleeBertamLakeHome
PengedarShakleeBertamLakeSide
PengedarShakleeBertamperdana,
PengedarShakleeBertamPutera
PengedarShakleeBertamIndah,
PengedarShakleeTasekGelugur,
PengedarShakleePenaga,
PengedarShakleePenang,
PengedarShakleeBukitMertajam,
PengedarShakleeSungaiPetani,
PengedarShakleeButterworth,
PengedarShakleeKulim,
PengedarShakleeUSMKepalaBatas
PengedarShakleeUitmKepalaBatas

π’π„π‹π€πŒπ€π“ | π“π„π‘ππ”πŠπ“πˆ | ππ„π‘πŠπ„π’π€π
πŸ€ Wina Hadin, 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑻𝒓𝒖𝒔𝒕𝒆𝒅 𝑺𝑰𝑫
πŸ“² π–π‘πšπ­π¬πšπ©π©: http://winawellness.wasap.my
πŸ“¦ 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞: 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢𝘩 π˜”π˜’π˜­π˜’π˜Ίπ˜΄π˜ͺ𝘒

Kesihatan Itu Kekayaan www.winawellness.com

Friday, August 5, 2022

Pengedar Aktif Shaklee Bertam Kepala Batas Penang :Vitamin C Shaklee

✅3 PILIHAN VITAMIN UNTUK IMUN SISTEM SEISI KELUARGA

Senang sangat sekarang nak kuatkan imun sistem, tinggal makan ja.. nk kunyah pun boleh tak perlu telan dengan air😍

SET IMMUNE SHAKLEE sentiasa ada stock kat rumah! WAJIB bagi kami sekeluarga!

Kenapa penting set imun booster ni ?

✅Membantu menguatkan imun badan kita

✅Membantu melawan demam dan selsema

✅Menentang kerosakan sel badan akibat daripada radikal bebas

✅Menggalakan penghasilan interferon semulajadi di dalam badan

 VITAMIN C - Well known sebagai immune booster yang penting untuk elakkan kita mudah dijangkiti penyakit. Bonus tambahan kita dapat effect kulit lebih sihat dan cantik 


TESTIMONI CHEWABLE C SHAKLEE 

TESTIMONI HERO KIDDO 


Jom jadikan bulan Ogos ini sebagai permulaan anda untuk jadi lagi sihat, cantik, produktif dan lebih positif! 😍

klik link di bawah ya😍Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG :
https://www.instagram.com/shaklee_bywin

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik


herokiddoshaklee
VitaminCshaklee
chewablecshaklee
PengedarShakleeKepalaBatas
PengedarShakleeBertam,
PengedarShakleeBertamLakeHome
PengedarShakleeBertamLakeSide
PengedarShakleeBertamperdana,
PengedarShakleeBertamPutera
PengedarShakleeBertamIndah,
PengedarShakleeTasekGelugur,
PengedarShakleePenaga,
PengedarShakleePenang,
PengedarShakleeBukitMertajam,
PengedarShakleeSungaiPetani,
PengedarShakleeButterworth,
PengedarShakleeKulim,
PengedarShakleeUSMKepalaBatas
PengedarShakleeUitmKepalaBatas

π’π„π‹π€πŒπ€π“ | π“π„π‘ππ”πŠπ“πˆ | ππ„π‘πŠπ„π’π€π
πŸ€ Wina Hadin, 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑻𝒓𝒖𝒔𝒕𝒆𝒅 𝑺𝑰𝑫
πŸ“² π–π‘πšπ­π¬πšπ©π©: http://winawellness.wasap.my
πŸ“¦ 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞: 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢𝘩 π˜”π˜’π˜­π˜’π˜Ίπ˜΄π˜ͺ𝘒

Kesihatan Itu Kekayaan www.winawellness.com

Sunday, July 17, 2022

Pengedar Aktif Shaklee Bertam Kepala Batas :Ready Stok Herbalblend Shaklee

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG READY STOK HERBALBLEND SHAKLEE 

Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Jom hari nie saya nak share krim serbaguna yang sangat berkesan, selamat dan sesuai digunakam oleh semua peringkat umur.

Alhamdulillah, majoriti customer yang amalkan Herbal Blend untuk ruam anak berkurangan hari demi hari. Yang penting sebelum sapu Herbal Blend ni, kene bersihkan dulu kulit muka bayi dan baru la sapu nipis di kawasan terlibat.

Sedikit info tentang herbal blend ni, ia dirumus khas oleh ekstrak tulen herba semulajadi yang sungguh menyegarkan termasuk sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ni berkesan melembutkan kulit, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki.




Herbal Blend Multipurpose Cream atau dikenali sebagai Krim Ajaib Serbaguna bagus untuk :

✅Melembutkan kulit / tumit kasar

✅Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 

✅Menghilangkan luka dan merawat eczema

✅Melegakan gigitan serangga / nyamuk

✅Merawat kulit gatal

✅Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox

✅Losyen harian untuk kulit kering

✅Krim urut badan lenguh

✅Merawat kesan luka melecur 

✅Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat


Keistimewaan krim ini ialah ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia!

TESTIMONI KRIM HERBALBLEND 






PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG READY STOK HERBALBLEND SHAKLEE 

Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG 

https://www.instagram.com/shaklee_bywina

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas

Pengedar Shaklee eeBertam,

PengedarShakleeBertamLakeHome

PengedarShakleeBertamLakeSide

PengedarShakleeBertamperdana,

PengedarShakleeBertamPutera

PengedarShakleeBertamIndah,

PengedarShakleeTasekGelugur,

PengedarShakleePenaga,

PengedarShakleePenang,

PengedarShakleeBukitMertajam, 

PengedarShakleeSungaiPetani,

PengedarShakleeButterworth,

PengedarShakleeKulim,

PengedarShakleeUSMKepalaBatas

PengedarShakleeUitmKepalaBatas

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Hero Kiddo Gummie Bear Super Immunity 

Jom ibu bapa berikan supplemen untuk kuatkan sistem pertahanan badan anak-anak. 

Bestnya hero kiddo ni lengkap dengan vtamin asas yang diperlukan iaitu Vtamin C, Vtamin D dan zink. Shaklee tambah lagi dengan ekstrak Elderberry sebagai antioksidan.

Orang dewasa yang tidak suka makan Vtamin C jenis pil/tablet pun boleh consume dengan anak sebab dah memadai dengan minima keperluan Vtamin C dewasa.  Asal jangan berebut dengan anak sudah sebab benda ni comel πŸ˜‚

🐻 Bentuk Bear comel

πŸ‡90 gummies

πŸ‡Flavor: berry, rasa masam-masam manis


TESTIMONI HERO KIDDO SHAKLEE 




PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG

Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG 

https://www.instagram.com/shaklee_bywina

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik


PengedarShakleeKepalaBatas

Pengedar Shaklee eeBertam,

PengedarShakleeBertamLakeHome

PengedarShakleeBertamLakeSide

PengedarShakleeBertamperdana,

PengedarShakleeBertamPutera

PengedarShakleeBertamIndah,

PengedarShakleeTasekGelugur,

PengedarShakleePenaga,

PengedarShakleePenang,

PengedarShakleeBukitMertajam, 

PengedarShakleeSungaiPetani,

PengedarShakleeButterworth,

PengedarShakleeKulim,

PengedarShakleeUSMKepalaBatas

PengedarShakleeUitmKepalaBatas


Friday, June 3, 2022

ESP Shaklee Ready Stok Bertam Kepala Batas Penang

ESP Shaklee Ready Stok Bertam Kepala Batas Penang 
ESP nie selalu orang tanya apa dia?
ESP nie Protein dari kacang soya.

ESP Shaklee nie specialnya adalah minuman yang GI yang rendah yang mana gula dibebaskan secara perlahan di dalam darah yang sangat penting dalam pengurangan berat badan

KENAPA RAMAI SANGAT YANG MINAT DENGAN ESP NI?

Sebenarnya, ESP ni antara protein yang terbaik dalam membantu untuk mencantikkan kulit. Dalam kandungan ESP ada 6 kandungan utama bagi membantu mencantikkan kulit muka kita.

Antaranya ialah:

✅Protein
✅Niacin (Vitamin B3)
✅Thiamine(Vitamin B1)
✅Ribofalvin(Vitamin B2)
✅Pyrodoxine(Vitamin B6)
✅Asid Pantotenik(Vitamin B5)

Jom kita tengok antara kebaikkan yang membuatkan ramai orang jatuh cinta dengan ESP.

✔ ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda.

✔ ESP membantu menghilangkan parut jerawat, parut yang terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel kulit mati.

✔ ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat serta kurang letih.

✔ ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu sebagai MILKBOOSTER.

✔ ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung ditahap optimum. .
Ramai yang suka minum ESP dan saya sendiri dah amalkan selama 13 tahun  untuk kesihatan asas sel yang sihat.

TESTIMONI ESP SHAKLEE 
PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG


Picit link bawah ni cecepat

Follow IG :


Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas
PengedarShakleeBertam,
PengedarShakleeBertamLakeHome
PengedarShakleeBertamLakeSide
PengedarShakleeBertamperdana,
PengedarShakleeBertamPutera
PengedarShakleeBertamIndah,
PengedarShakleeTasekGelugur,
PengedarShakleePenaga,
PengedarShakleePenang,
PengedarShakleeBukitMertajam, 
PengedarShakleeSungaiPetani,
PengedarShakleeButterworth,
PengedarShakleeKulim,
PengedarShakleeUSMKepalaBatas
PengedarShakleeUitmKepalaBatas

Kenapa Bcomplex Penting Untuk Ibu Hamil

Kenapa Bcomplex Penting Untuk Ibu Hamil

B-complex shaklee dengan FOLIC ACID ni bukan sekadar untuk wanita mengandung sahaja ya sebab ramai yang kelirukan. Semua orang pun memerlukan B-complex ni.

Istimewanya B-complex shaklee ni kerana ia dihasilkan dengan suatu selaput asid folik yang unik untuk menjadikan zat tu lebih mudah diserap dalam badan. Selain lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B, antara kebaikannya :-
✅ Mencegah stress dan menguatkan antibodi tubuh.
✅ Mencegah anemia dan penting untuk proses pembaikan darah merah. 
✅ Merangsang pertumbuhan kanak - kanak. 
✅ Menghasilkan tenaga dan membantu meningkatkan kemampuan berfikir.
✅ Mencegah kerosakan urat saraf.
✅ Menguatkan antibodi badan.
✅ Memperbaiki insomnia.
PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG

Picit link bawah ni cecepat

Follow IG :


Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas
PengedarShakleeBertam,
PengedarShakleeBertamLakeHome
PengedarShakleeBertamLakeSide
PengedarShakleeBertamperdana,
PengedarShakleeBertamPutera
PengedarShakleeBertamIndah,
PengedarShakleeTasekGelugur,
PengedarShakleePenaga,
PengedarShakleePenang,
PengedarShakleeBukitMertajam, 
PengedarShakleeSungaiPetani,
PengedarShakleeButterworth,
PengedarShakleeKulim,
PengedarShakleeUSMKepalaBatas
PengedarShakleeUitmKepalaBatas

Monday, March 21, 2022

Set Berpuasa Shaklee

 Set Berpuasa Shaklee 

Mulakan puasa anda dengan Set Berpuasa Shaklee dan dapatkan Keahlian Percuma Shaklee Hari ini


Set Berpuasa Shaklee ni amat sesuai untuk:-

-Ibu-ibu hamil yang rasa tak bertenaga sepanjang berpuasa

-Ibu-ibu menyusu yang risaukan susu berkurangan ketika berpuasa

-Individu yang menghidap gastrik

-Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa.

-Individu yang melakukan kerja berat

-Warga Emas

-Individu yang sangat aktif

-Individu yang ingin mengekalkan tahap kesihatan dan kecergasan sepanjang Bulan puasa

-Individu yang berpuasa disamping ingin menurunkan berat badan dengan cara lebih sihat

-Nutrisi yang kami sediakan dapat menyokong puasa anda seharian, di samping menjadikan puasa anda lebih mudah



TESTIMONI SET BERPUASA SHAKLEE 





PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG

Nak Set Berpuasa  Shaklee murah pada harga ahli tak?

ada 2 cara mudah nk beli vitamin pada harga ahli

1)Klik link nie daftar ahli dan buat belian

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=830029

2)Klik link wassap nie anda dapatkan FREE CONSULTATION dengan saya dulu dan saya bantu anda buatkan pendaftaran ahli dan terus beli vitamin pada harga ahli.. Hubungi saya cepat-cepat ya.. klik link di bawah ya😍Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my

Follow IG :

https://www.instagram.com/shaklee_bywina

Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/

Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas

PengedarShakleeBertam,

PengedarShakleeBertamLakeHome

PengedarShakleeBertamLakeSide

PengedarShakleeBertamperdana,

PengedarShakleeBertamPutera

PengedarShakleeBertamIndah,

PengedarShakleeTasekGelugur,

PengedarShakleePenaga,

PengedarShakleePenang,

PengedarShakleeBukitMertajam, 

PengedarShakleeSungaiPetani,

PengedarShakleeButterworth,

PengedarShakleeKulim,

PengedarShakleeUSMKepalaBatas

PengedarShakleeUitmKepalaBatas

π’π„π‹π€πŒπ€π“ | π“π„π‘ππ”πŠπ“πˆ | ππ„π‘πŠπ„π’π€π
πŸ€ Wina Hadin, 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑻𝒓𝒖𝒔𝒕𝒆𝒅 𝑺𝑰𝑫
πŸ“² π–π‘πšπ­π¬πšπ©π©: www.wasap.my/60123466986
πŸ“¦ 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞: 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢𝘩 π˜”π˜’π˜­π˜’π˜Ίπ˜΄π˜ͺ𝘒 



Thursday, March 17, 2022

Vitamin C untuk kanak-kanak yang sangat sedap


Vitamin C untuk kanak-kanak yang sangat sedap

Biasanya saya suka survey vitamin untuk anak-anak, nak pulak bila dah masuk fasa endemik nie yang memang kita dah hifup bersama virus. 

anak-anak saya sangat suka dengan rasa tak tekstur gummies yang lembut dansnedap dikunyah dan kami sekeluarga pun sangat-sangat suka dengan Hero Kiddo nie 

Pengalaman saya sendiri bila anak-anak tak sihat saya bagi 3 biji 3 kali sehari untuk mereka kunyah,Vitamin C 2 biji 2 kali sehari Nutriferon 2 sachet untuk bantu kuatkan imun sistem serta omega untuk kesihatan paru-paru mereka. Alhamdulillah tempoh demam pun sekejap saja- 2 hari sahaja simptom demam dan batuk. 

Owh ya sepanjang anak-anak demam pastikan mereka minum air putih dam boleh tambahkan Performance Drink yang sangat membantu sebab ia bantu kekalkan air dalam badan lebih lama.

Performance Drink (PD) adalah minuman isotonik yang ada elektrolit, bantu untuk kekalkan tenaga. Elektrolit ni mineral yang bantu sel badan kita lebih tenaga, buat badan kita lebih cergas.

Saya yakin anda pun akan suka dengan rasanya, sebabnya selalu anak-anak pasti akan suka vitamin yang rasanya sedap.Alhamdulillah Shaklee dah bawa masuk vitamin yang tinggi ekstrak 

✅ Vitamin C

✅ Vitamin D

✅ Zinc



Banyak kebaikan Hero Kiddo nie sebab tu kalaulah ada satu produk yg mesti ada di setiap rumah, bagi saya HERO KIDDO


Ia mengandungi ekstrak elderberry yang mana pelbagai kajian dibuat ke atasnya, membuktikan bahawa ekstrak elderberry berkesan dalam menghalang replikasi virus. Ia menghalang aktiviti virus attachment protein menyebabkan virus tidak boleh berjangkit ke sel2 lain.

Hero Kiddo sangat mudah dan sedap dikunyah oleh semua peringkat umur.

Testimoni Hero Kiddo 




Nak cuba Hero Kiddo?

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BERTAM KEPALA BATAS PENANG

Nak beli Hero Kiddo Shaklee murah pada harga ahli tak?

ada 2 cara mudah nk beli vitamin pada harga ahli

1)Klik link nie daftar ahli dan buat belian

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=830029

2)Klik link wassap nie anda dapatkan FREE CONSULTATION dengan saya dulu dan saya bantu anda buatkan pendaftaran ahli dan terus beli vitamin pada harga ahli.. Hubungi saya cepat-cepat ya.. klik link di bawah ya😍Picit link bawah ni cecepat

πŸ“ž http://winawellness.wasap.my


Follow IG :

https://www.instagram.com/shaklee_bywina


Follow FB Page :https://www.facebook.com/winawellness/


Terima kasih kepada anda semua yang terus menyokong saya agar terus berkongsi ilmu di sini.. saya sudah pasti mendoakan agar anda beroleh kesihatan yang terbaik

PengedarShakleeKepalaBatas

PengedarShakleeBertam,

PengedarShakleeBertamLakeHome

PengedarShakleeBertamLakeSide

PengedarShakleeBertamperdana,

PengedarShakleeBertamPutera

PengedarShakleeBertamIndah,

PengedarShakleeTasekGelugur,

PengedarShakleePenaga,

PengedarShakleePenang,

PengedarShakleeBukitMertajam, 

PengedarShakleeSungaiPetani,

PengedarShakleeButterworth,

PengedarShakleeKulim,

PengedarShakleeUSMKepalaBatas

PengedarShakleeUitmKepalaBatas

π’π„π‹π€πŒπ€π“ | π“π„π‘ππ”πŠπ“πˆ | ππ„π‘πŠπ„π’π€π
πŸ€ Wina Hadin, 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑻𝒓𝒖𝒔𝒕𝒆𝒅 𝑺𝑰𝑫
πŸ“² π–π‘πšπ­π¬πšπ©π©: www.wasap.my/60123466986
πŸ“¦ 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞: 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘳𝘢𝘩 π˜”π˜’π˜­π˜’π˜Ίπ˜΄π˜ͺ𝘒